Maluji tě
Maluji tě ve slovech
průsvitné máš šaty
vpíšu tam i něžný vzdech
když políbím tě na rty
maluji tě v písmenkách
ony tě snad přesvědčí
že krásná jsi jak panenka
roztomile holčičí
vmaluji tě do rýmů
vždyť ty veršem jsi
smíškem, štítem od splínů
i romantické sny
maluji tě v odstavcích
budeš moji básní
ty jsi zdá se v rozpacích
a říkáš mi , zhasni...
Přečteno 329x
Tipy 8
Poslední tipující: bogen, Frr, ARTeFakty X. Múzy, JSJ, Ta jiná, Kapka
Komentáře (2)
Komentujících (2)