Změna v stáří
Anotace: Každý se toho jednou do žije.
Vrásky se struhadlí ve tváři,
jemnost doteků se mění,
ústa se vesele netváří,
pomalu zarůstaj strdím.
Pohled se rozostří v pohybu,
když si chceš přečíst text,
propad si vládě svých zlozvyků,
nevíš jak z toho zpět.
Dlaně jsou pevné jen v sevření,
vzpomínky jsou jako němé,
někdy se toulaj jak mámení,
a srdce se přitom chvěje.
Jen tady čekáš na zázrak,
který to všechno změní,
dnes už snad ani nemáš strach,
čekáš na rande se smrtí.
Přečteno 388x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)