Teď jsi sám, chlapče s kytarou a před chvílí jsi zbláznil publikum,
v novém hávu píseň prastarou, zazpíval's, natruc kritikům.
Teď jsi sám, sedíš u zrcadla, líčidla smýváš, jsi unaven.
Šatnářka spěchá, už má padla a před tebou zbytečný je den.
Teď jsi sám, všichni odešli už, slyšíš je slavit v ulicích
a ty, osamělý, slavný jsi muž, s mejkapem Rimmel na lících.
Vždyť jsi to chtěl. Vždyť to víš. O to jsi přece bojoval.
Teď už to stejně nezměníš, teď už jsi vítěz, teď jsi král.
Tvé písně znějí z hitparád, peníze, láska davů.
Samotou, chlapče z pódia, zaplatíš za tu slávu.
Za ten sen, hvězdo zářivá, tak za ten musíš platit
a čím víc ti toho přibývá, tím víc zas musíš vrátit.
Byla by to hezká písnička :)
02.09.2018 21:01:56 | Ragnell