duha k proclení
S jazýčky
očekávajícími hostii
slunovrat posunutý o tři pštrosí
kaňky v herbářích
v jitroceli
na cestě paní s deštníkem
plná pobíhajících psů
vyhaslá planeta
v loži milenců
za rohem číhající muž
kaskadér s pedofilními sklony
vlásky na noži
divadelní propriety
vázy s klavírními strunami
množiny posledních vzdechů
marionety výletů
kostel bořící se
pod tíhou lidských hříchů
odpověď smrtelníků
na zítřejší menu
vyskočil jsem raději z vlaku
dříve než mě vyhodí
s vaničkou plnou dětí
Přečteno 382x
Tipy 26
Poslední tipující: Pétík, jondys, bogen, Marcella, Akyš, ARTeFakty X. Múzy, Amonasr, hanele m., knihomolka, básněnka, ...
Komentáře (13)
Komentujících (8)