Malé představení
Anotace: V příšeří doutnavého tabáku
Vše se jímá v mlhavém příšeří doutnavého tabáku
a já tu pozorně zkoumám pohodlí staré matrace,
váži a smýkám každý její vlas pootočen k divákům,
nadšeně aplaudují a mé nejlepší předčítají citace.
Z karet smývá levné víno barvu, končí pikový král,
teď po krčku kráčím prsty a sami teď tleskáme si,
prázdné jsou řady a já tak s krajkou začal si hrát,
do kouřové clony háži očkem, tak zhasneme si.
Tak hledám a vlahou dlaní poznávám okraj pohovky,
lahve dám radši pryč a zatím slyším ten horký vzdech,
triumfujeme královnou srdcí, bereme všechny úlovky
a za oponou v zapomnění dialogu klesáme po rtech.
Přečteno 313x
Tipy 11
Poslední tipující: Jort, Iva Husárková, Marcella, Frr, Špáďa, ARTeFakty X. Múzy, RenyNew
Komentáře (2)
Komentujících (2)