Anotace: ...
Musím říci že tento styl je mi blízký. Trochu ironie, smutku. a reálného pohledu na svět. Zvláště některé slovní obraty jsou pěkné a působivé. Líbí se mi to.
16.02.2019 21:25:31 | šerý
skoda toho preklepu (epmatie) a srdci kterE se rvou, ale to neni nic co by se nedalo opravit.
Ted k basni, libi se mi ta pochmurnost, ta temna nalada a i kdyz nejsem zastancem rymovani za kazdou cenu, tak tady mi to nevadi. Evokovane pocity jsou vysoce nad formou a navic by to stejne byl jen muj osobni nesvar :)
Nedavam komentar k nicemu co by me neoslovilo (a z vysoka s-ru na byznys ala tip za tip, koment za koment), takze stylisticka stranka by se dala jeste vypulirovat, ale dilko me oslovilo svoji naladou a trefilo se do momentalniho rozpolozeni, navic se mi libi ta udernost ve finisi. Mel-li bych se vyjadrit ciselne, bylo by to za 80%. Nastesti nemusim, takze postaci jen: libilo :)
02.10.2018 23:07:53 | Jen tvůj anděl
Mnohokrát vám děkuji za zcela upřímný názor :)) moc si vážím toho, když někdo napíše, co si o mé tvorbě myslí a dokáže to i bez zbytečných inzultací.
Také děkuji za korekturu je pravda, že jsem ty chyby přehlédla ač jsem se snažila tam žádné nezanechat :D
03.10.2018 07:53:18 | AngelLia31