Potutelný úsměv
Oči upřené
A srdce otevřené
Dáli Lásky
Dotek jeho dlaní
Vůně
Nasládlé vzpomínky
V bouři ambientu
V horizontu
Paprsky čarují
Pocity bezkonečnosti
Nad plynují jezera
My dva
V nalézající rovnováze
Paddleboardu
V zákoutí rákosů
Tak nežný vánek
Přes srdeční sval
Lásku přivál