Anotace: blues
Tak to jsem rád, že se ti nebude chtít i na velkou. Leda že by sis to po sobě zahrabal, jak kočka do kočkolitu. Ne že by mi to vadilo, myslím, že mi to bude jedno. Jenom nehrab moc hluboko, já tam chci klid.
14.09.2018 16:27:34 | Tlachapoud