Netancovať v daždi
Stojím na brehu dažďa
a obávam sa tam skočiť
celý
pri pohľade na budúcnosť
mi pod strechou bezmocnosti
aj tak mokne zrak
je deravá
a nemám hrnce
aby som zbieral
ingrediencie šťastia
ako dažďovú vodu
do zásoby
keby sa mi ešte niekedy
chcelo trochu žiť
ostanem radšej spať
sny sú vždy krajšie
pretože sa neplnia
Přečteno 259x
Tipy 11
Poslední tipující: gallatea, vojtěška, Frr, hanele m., Philogyny1
Komentáře (2)
Komentujících (2)