Létem již lehce unuděn
Jdu městem s novým účesem
a stále nevím, proč tu jsem
dívenka v holičství s Ježíšem na krku
řekla mi Pane, nejspíš jste prožil dost ústrků
že máte oči jako led
a hrubé dlaně jakbysmet
že chcete poklidně umřít v mé náruči
že snad sám ďábel se za vás zaručil
ďábel co tu už přes sto let
kouřívá z vašich cigaret
a chodí červencem v podzimním kabátu
s vůní co nese se kol tlejících akátů
Přečteno 226x
Tipy 8
Poslední tipující: Schedir, Jeněcovevzduchukrásného, Breakthru, Fany, ARTeFakty X. Múzy, Kapka
Komentáře (0)