Snad
Snad potkávám
tě v ulicích
a cítím tvoji vůni
když usínám
jsi ve svících
i v záblescích luny
to v očích máš
co jiskřící
je na hladině tůní
proč nelíbám
tě i když chci
tak tomu nerozumím
bez tebe sám
tu trpící
mi ze dnů zbyly ruiny
však usmívám
se na lících
to naděje umí
Přečteno 293x
Tipy 6
Poslední tipující: annav, Fany, Kapka, ARTeFakty X. Múzy
Komentáře (2)
Komentujících (2)