Prosbička
Říkala mu
uličníku
nohy laní
lesk na rtíku
napiš báseň
jednou o mně
dej tam vášeň
trochu ohně
vlož mi do ní
teplé ruce
políbení
pro dvě srdce
dej tam ráno
zamlžené
sliby dávno
promlčené
pohlaď rýmem
duši z plyše
když je splínem
nahá slyšet
napiš verše
o mých snech
kapkách deště
radostech
schovej do vět
touhy z nocí
máš mou zpověď
ve své moci
slůvka k větám
ať se tulí
ty co šeptám
když miluji
napiš báseň
však ty víš
jak mě krásně
pohladíš
Přečteno 277x
Tipy 3
Poslední tipující: ARTeFakty X. Múzy, annav
Komentáře (1)
Komentujících (1)