Na život přetvářka
Životem parodie
Každým krokem překážka
Všudypřítomná ironie
Za každým úspěchem
Jeden malý zářez
S přáním vystačit s dechem
Nestát jak pařez
Zanechat odkaz co zůstane
Po další nové generace
Do další doby která nastane
I kdyby byla to degenerace
Poslat vzkaz v láhvi
Myšlenky a nápady
Ne jen ze své hlavy
Zaznamenat vzlety a pády
Pro poučení ostatním
Obejít ty samé chyby
Neprojít vším tím trním
A pak si říkat co kdyby
To surové drhnoucí frázování se k motivu a smyslu dásně hodí.
10.09.2018 18:12:03 | Lesan
No dobře, oprava nutná. Není dáseň, jako báseň.
10.09.2018 18:13:24 | Lesan