Anotace: ...
Topím se ve vyschlém jezeře,
v bahně, co zbylo tu z léta.
Aspoň, že nebudu večeře
pro supa, co tady létá.
Spadl jsem do bahna náhodou,
vlastně jen šlápl jsem špatně.
Radši bych topil se pod vodou,
stejně už dávno jsem na dně.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?