Nemůžu se opít a doufat
že svět bude jak já chci
tohle už je dospělost vole
paneláky na věčný časy
kde každej slyší jak bleješ
A co že máš koho obejmout v noční tramvaji
třeba taky měli
každej pes zkrotne než pojde
Na svůj věk dobrý...
A pokrok. Někomu to prostě trvá dýl.
Rok co rok... Tvých úctyhodných 118.
Plnoletost po století.
To chce oslavit! ;) Jinak byl by to hřích.