Antikrist
Vyslyš mé jméno, jsem tvůj pastýř
Píj žluč, jenž kážu
Moje dobro je tvůj pranýř
Libými slovy tě k sobě svážu
Na krk ti dám nevidtelný provaz
Obelstím tě rajským přepychem
Mám rád ten zvuk, když praská ti vaz
S tvým posledním povzdychem
Znovu se nadechni a řekni mé jméno
Jsem tvůj Antikrist
Přečteno 292x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Lighter, AngelLia31
Komentáře (2)
Komentujících (2)