Anotace: Aby smutno nebylo .:)
Cmuky cmuk ;-* trocha sexu, trocha srandy
O smutku tu ani muk.
Já jsem taky na le Grandy!
Na to nejsme nikdy STarý...
Peťo, Tys mi milý kluk ;-D)))
Že Ty nás máš přečtené!
A když ne, tak Kuk! :-p
13.09.2018 13:57:31 | ARTeFakty X. Múzy