Anotace: Reka ve slunci na mlhavem horizontu fantomove jejího hlasu. Poslech Portishead. Reflexe.
Reka nehybna, líná, stojata, klidná, pod hladinou její temnoty skrývají se demanty, bahno i křišťálový jas mnoha realit. Ona, sepotava princezna temnot kovovým hlasem devadesatkove nostalgie tancuje po beatech v roznetu milostné duše.
Mapa interferenci na zakalene hladině za hnědými perutnicemi malých bytosti se zobaky. Sladceji to již nejde. Religiozni jas v jejím srdci. Salajici teplo na jeho kůži po koupeli s mrtvými růžemi a prachem starodávných pocitku. Stenani mytickych bohyni vyvolává v něm pocit neustupujici rozkoše.
Seduktivni hlas mezi čtyřmi stěnami milostného pokoje. Přístup blíže postavo ze sne. Vyzpivej tu úzkost vnitřní slzo. Když na mne myslíš, vzpomínáš a paměť se chvěje. Zpěv sladký baladicky hladí bubínky sepotaveji, praskání vinyloveho kotoucu, hřejivá aura deliria.
Prsty s bříšky stříbra zatnute pod houževnatou vnadnost hořkosti mezilidské slasti. Ostne trnovi v mezire ze stenu poetické imaginerie roztavene jako aspekt terapie. Přístup blíže, jeho sen o tom jak ji dráždí níže než výšina vize. Její sen o silném objetí ze kterého není možno se vymanit. Tanec na piedestalu bolestné minulosti.
Obloha ospala, nejasná kontura vidiny shledání, myšlenky se rodi a umírají jako lidé, zrození a smrt. Jediné co zbývá na cestě je tvoření, poslech doutnajici lazury srdce v karminove tmě kde tanci jazzová královna temnot. Plouzici se spanilé trip hopove rytmy namesicnich milenců.
Zvěst, slabost, nemohoucnost přijmout strach z lásky za své vyznání. Ona usíná mezi lesními stezkami a sní v slzách o jeho srdci na talíři věčnosti, on pripiji v samotach na vítězství lásky. Píše o něm jako o zhmotnene lásce. Není možno uniknout dokonalosti společných prožitku zakletych v tělech.
V těchto tělech,
nehybnost, stojatost,
ocekavajici příchod vaší lásky,
do vesmíru.
Ticho, sirény,
dějství,
stezka hřbitovní,
Osmele sepoty přítomnosti,
v podhoubí se milují,
milenci zesnulých temnot,
tajuplne plapolej muzo,
ženo v muži
a muži hluboko v ženě,
zazehni vášeň
a nech srdce stranou odhozene,
odhal odhalování samotné,
pak přijde zkušenost,
přítmí na světlo,
akt realizace,
Osvícení kořenů byti,
svit jasnosti,
Ty ve mne,
Mystické jádro jednoty.
Se vzpomínkami na nás.
U řeky. 9'2018.