Tak je tomu, když si básník krouží jako pták v představivosti. Ten úvod je k tomu s jeho nápaditými obraty. Pěkná, pěkná...
09.04.2019 01:11:25 | šerý
tady je dle mého škoda, žes ten text ukončila, mně tam okamžitě skáče další, rýmovaný, ale chápu, že jsi asi nechtěla říci víc...
15.09.2018 20:34:04 | analfagot
Tak to je, i S Těma káňatama ( u nás křičí většinou ti mladí, ale jiný kraj...) :)
14.09.2018 18:10:57 | Jindřišek