Láskou ovíněn
Anotace: S rozumem v klíně ...:)
Láskou ovíněn
jsi za ni vděčný
s rozumem v klíně
té krásné slečny
hladíš ji po vlasech
na kůži jako mech
doteky ulpěly
a její horký dech
i touhy se zachvěly
v zajetí citů
jen hvězdy smí tu
vyrušit doteky
jenž do úsvitu
v polibcích protekly
překrásnou nocí
ten kouzelný pocit
když v objetí svítá
ten máš ve své moci
teď jsi celebrita...
Přečteno 281x
Tipy 7
Poslední tipující: Zasr. romantik, Fany, Kapka, LenkaT, ARTeFakty X. Múzy
Komentáře (4)
Komentujících (3)