POZDĚ

POZDĚ

Anotace: .....

Zastíněná schoulená v rohu
a moře myšlenek mocně bije
v podpalubí tvé rozbouřené duše
co mi nedá spát

neznám tvou polohu
ani tvé fobie co jako temná bestie
tvé já rdousí a kouše
už nemá cenu si lhát

ukradla jsi mi střelku kompasu
a ukryla ji hluboko uvnitř sebe
kam se bez mapy
nikdy nedostanu

neznám ani místo čas nebo trasu
kam jít si pro tebe
do pekla čí nebe
zdolám všechny nástrahy a útrapy
a doufám že tě nezklamu

ale nevím kde začít
nenechala jsi žádné indície
tak musím prosít všechen písek světa
zdolat hory lesy

i z vrcholu perspektivy ptačí
prozkoumám všechny vesmíry i fantazie
i poslední tečku na niž končí věta
tak prosím kde jsi

je načase
přiznat si
že už tě
asi nenajdu


je to má vina...
Autor ZILA78, 16.09.2018
Přečteno 282x
Tipy 5
Poslední tipující: Jin&Jang, Adéla K., Iva Husárková, Amonasr, ARTeFakty X. Múzy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Pozdě, ale přece! (nikdy není pozdě..)
Tak moc pěkné! Škoda, že to není
pro mě...
:)

16.09.2018 06:22:12 | ARTeFakty X. Múzy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel