Měšec citů
Anotace: Bez pravidel ...
Bez pravidel
ztracen v davu
pokušitel
dobrých mravů
v šeru krčem
z pivních tácků
stavěl svůj sen
splín i lásku
pletl slova
do pramínků
v každém schoval
si vzpomínku
nectil dobu
psal v téru
obhajobu
pro nevěru
v srdci střídal
spoustu jmen
touhy vlíbal
do rtů žen
nelhal Bohům
on sečtělý
věřil slovům
i v anděly
prodal duši
s měšcem citů
sluší mu to
v blahobytu
bez pravidel
cink o sklenku
já ho viděl
u nás v šenku
Přečteno 280x
Tipy 5
Poslední tipující: Tlachapoud, ARTeFakty X. Múzy, Iva Husárková
Komentáře (4)
Komentujících (3)