Pro anděla
Anotace: Modlitba pro anděla strážného
---------------------------
Anděli co duši chráníš
Sám všemu zlu ji neubráníš,
Snažím se co síly mám,
Abys na to nebyl sám.
Před Tebou, krásná bytosti,
Já nemám žádné tajnosti.
Bez pýchy a beze studu
Slibuji, že lepším budu
Tvou laskavostí.
Přečteno 338x
Tipy 6
Poslední tipující: Wenda Wolf, JSJ, Lucucu, Jean-Paul Simon, Iva Husárková
Komentáře (2)
Komentujících (2)