Vzpomínky
Anotace: V hlubinách sebe ...
Někdy mě u piva
lechtají myšlenky
pružné jak tětiva
oddané milenky
zážitky z mládí
v hlubinách sebe
ospale hladí
jak mraky nebe
archivář vůní
pohrdá věkem
nestaví trůny
pokryté zlatem
přivane z minula
něhu jenž tiše
navždy ti přilnula
v zákoutích duše
polibky panice
doteky dlaní
v parku na lavičce
milostná hraní
tu lásku ryzí
nesmělou v hříchu
i hořké slzy
v bolestném tichu
na rudých rtech
třpytí se nevinnost
toužebný vzdech
i nahá upřímnost
voňavé vzpomínky
životu sluší
staví ti kamínky
cestičky v duši
Přečteno 246x
Tipy 5
Poslední tipující: Lajtwing, Iva Husárková, Tlachapoud, ARTeFakty X. Múzy
Komentáře (4)
Komentujících (3)