...jsem si právě všimla, že léto teprv u konce,
A tady už s chmurem vlastním každý vítá Vánoce.
Dám vám tedy tajný Tip, jak to přežít..
Ten podzimní splín..
I po burčáku přijde jako vždycky...
Doba ledová. A s ní sezóna ledových vín!
A pak to padá a padá.. a nějak taky dopadne.
;)
18.09.2018 16:45:32 | ARTeFakty X. Múzy