Gregy,je to tak.... někdo se zapomenul odhlásit a já jsem si toho při ukládání nevšiml hned, ale bohužel až později.Tak se stalo to,co se stalo.....zdraví JT.
24.02.2007 09:43:00 | Těšínský
Pane Těšínský, včera jsem tuto báseň četl od jiného autora. Moc se mi líbila. Tento autor měl v seznamu dvě básně (z 22. a 23. 2.). Bohužel, dnes ho již nemohu najít a ani jméno jsem si nepoznamenal. Báseň se mi líbila již včera a napsal jsem i komentář. Vysvětlovat nic nemusíte, vím, že nešlo o nic nekalého. Je to jen taková zajímavost. Zdravím!
24.02.2007 07:58:00 | Gregy
Také se mi stýská...po černé sukýnce a halence s vyšívaným kvítkem na srdci... odpolení čaje...tak se tomu říkávalo... a kluci se ještě uměli červenat :-)
korzo...to víš, že vím ;-)
23.02.2007 23:20:00 | no