Babičce
tak jako kapka rozpuštěná do vody
jako láhev roztříštěná o schody
už brzy tvá duše odplane
do nebe
to ty jsi mě učila jezdit na kole
upletla mi svetr jen tak
a půjčila mi vlastní paruku
už máš prý navždy zůstat bez vlasů
a hlavně bez nás
a my bez tebe
Přečteno 525x
Tipy 13
Poslední tipující: M.A.Rek, V.N.Losinský, Bufik, Olex, Kapka, Iva Husárková, Frr, grázlík, Breakthru
Komentáře (3)
Komentujících (3)