Anotace: Tak se nefrfněj!
Mě napadlo přidat játrové knedlíčky a domácí nudle...to je potom polévka...:)
27.09.2018 18:15:10 | Dreamy
Nemohl jsem při tom opakování nevzpomenout na domácí krmení malých svištů, ještě ta polévka... Asi to nemá být vtipné ale nemůžu si pomoct a musím se smát.
25.09.2018 10:27:35 | Pelican
To je v pořádku, každý si vybaví něco. A pro ty sviště byla polévka taky důležitá.
25.09.2018 12:00:16 | Tlachapoud
:-) jasně, polévka je grunt, jak by řekla moje babička, tak se, Tlachapoudku, moc neofrňuj a zase něco napiš :-))! ST
19.09.2018 09:59:25 | Fany
To já se ofrňovat nebudu, musím ale počkat na zítřek. Jednak nejsem VIP a taky abyste se mě hned ze začátku nepřejedli.
A k tomu oslovení - tak něžně mi už dlouho nikdo neřekl.
19.09.2018 10:44:36 | Tlachapoud