vibrace očekávání
válel bych se
v čerstvých pilinách
pro vůni lesa
než bych odplul
kamkoliv
na lodi Charonově
na vlnách potících se ňader
slečen z místních potravin
v šelestu rákosí pokladen
jsou jako víly
nabízím tři ukázkové prostředníky
na prodej
Přečteno 345x
Tipy 20
Poslední tipující: bogen, jitoush, knihomolka, Akyš, Fany, Móny, jondys, Dreamy, Frr, Amonasr, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)