Ten její kovboj ♥
ˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇ
Ten kovboj voní senem
a voní prérií,
na koni pádí honem,honem
v kovárně na něho čekají,
jenom on umí tak podkovy kovat
co na nohou koní zvoní,
jen jeho umí oheň poslouchat
a měch do toho ohně funí.
Kovbojské kalhoty nosí
kožené boty s ostruhami,
košile plátěná i ta být musí
a na krku šátek uvázaný.
Sluší mu široký klobouk kovbojský
a povídá se o něm
že hodně myslí na ženský
jenom ta jedna ho však miluje
a do kaktusů srdíčka maluje.
Cestou prérií srdíčka kovboj spočítal
a tolik polibků té milé dal,
na jiný ženský nikdy nepomyslel
jenom tu jednu milovat chtěl.
Brzy se mezi kaktusy vzali
a hory doly si spolu slibovali,
vedle kovárny domeček měli
tam se vroucně milovali
tam pekli se buchty
a děti kolébali.
~~~~ ♥ ~~~~