Co oči nevidí
Do šumu nočního deště,
Když spánek dál byl než ráno,
Zaznělo tichounké: „Ještě“
Nechtěla však říci ano.
V paprscích brzkého rána –
Ještě víc spali, než bděli –
Mžourala… dnes už ne panna.
Svítalo jim na neděli.
Klekání v kostele zvoní,
Zní to jak skleničky od vína.
A tetky říkají o ní,
Jaká je čistá a nevinná.
Přečteno 311x
Tipy 8
Poslední tipující: Jort, jitoush, Tlachapoud, Kapka, M.A.Rek
Komentáře (4)
Komentujících (3)