odtučněné mléko není k pití
nabídky
nahých zad
na schodech otlučených zdí
v troškách usínání
u zapálené svíce
nahá na plyšovém křesle
nábojnice a umělé penisy
je naprosto zbytečné
sepisovat petice a chodit do ulic
včera v noci
z nebe padal čas
s hvězdami a jiným harampádím
já se stočil do klubíčka
včas
abych nebyl
svědkem vlastních narozenin
Přečteno 309x
Tipy 29
Poslední tipující: Móny, bogen, Marcella, piťura, Amonasr, Romana Šamanka Ladyloba, Akyš, Anděl, Frr, Philogyny1, ...
Komentáře (14)
Komentujících (8)