Krásný stín
Hledal v mlze
širým světem
v každé knize
v každé větě
hledal ji
i po setmění
s naději
že osud změní
byla vším
však jen ji tušil
možná stín
překrásný v duši
dny se vlekly
všech se ptal
čert v předpeklí
se mu smál
ten kdo hledá
vzdušné hrady
tomu leda
hrozí pády
dá se najít
to co není ?
v jinotajích
či ve sněních ?
Přečteno 280x
Tipy 8
Poslední tipující: bogen, Fany, LenkaT, Miriska, Frr, ARTeFakty X. Múzy
Komentáře (3)
Komentujících (3)