Atlas
------------------
Atlasovi kopu
Do palce u nohou,
Abys se podvolil
A zavalil mě oblohou.
Ten ale nevnímá mě,
Nevidí mou snahu,
Snahu buď ničit se,
Nebo přiblížit se blahu.
Blaho je daleko
A stejně tak i konec,
Tak do něj kopu dál,
Než zazvoní mi zvonec.
Přečteno 375x
Tipy 2
Poslední tipující: Now, jondys
Komentáře (1)
Komentujících (1)