Létu opadala křídla
Do září
To určitě! To neurčitě
To určitě ano
To určitě ne
zdálky se usmějou
zajisté nechtěně
mé žluté zuby
na oblak páry
Dnes nejezdí vlaky Darling
--
Pro tento svět už nejsme
zajímaví
Svět posečené trávy
a pih bez slunce
Komentáře (1)
Komentujících (1)