Jedenkrát mě a nic víc
Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=qxDcWvZCSRg
Měl bys to vědět
kde jsem, co dělám a s kým
chci, abys to věděl
chci to dělat s tebou
Měl bys otevřít oči a vidět
stejně jasně jako já
ale strach mi spálí všechno
a zase to promlčím
Netuším, kde teď jsi
abych ti to všechno mohla říct
vím jen, že tam chci být s tebou
a že se nechci bát
A můžu se stáhnout z kůže z křeče
která mi obepíná srdce
a dost možná budu žárlit
na to, že nevíš, že jsem
A taky že je jiná a já ne
jiná někde jinde s tebou
a já jsem v tom světě kde
vidíš před očima něco
a něco jiného doopravdy je
Jedno srdce spocené touhou
jedno tělo, které hoří
a jedna holka, prosím,
poruč si dnes večer
jedenkrát mě a nic víc
Přečteno 257x
Tipy 3
Poslední tipující: Jort, Bartika
Komentáře (0)