smutně pravdivá... za chvíli tu budem po kolena v hnusu(jestli už nejsme teď...) a nikomu to moc nevadí, nikdo se nezamýšlí, jenom mamon mamon mamon....
stačí vyjít kousek od baráku...les by tam mohl být krásnej, nepotkat cestou 7 pet-lahví... problém to vzít a odnýst...
24.02.2007 18:08:00 | Trdlo
Ahoj Vlku...ještě se na tvý stránky vrátím,a díky za návštěvu u mne...život je boj:o)
24.02.2007 14:22:00 | S&made