Noční můry
Anotace: Taková jedna unavená hvězdička
Záříš. Záříš ve dne v noci.
Všichni mají proto pocit,
Že tma jde nějak mimo tebe.
Jenomže když zčerná nebe,
Černá křídla šustí víc než dřív.
V noci spát má, kdo je zdráv a živ.
Zhasni, než jich bude ještě víc,
Zhasni, ať si šustí na měsíc.
Zhasni, zavři křídla okenic.
Zhasni, hvězd je venku na tisíc.
Zhasni. Ty už dnes nemusíš nic.
Přečteno 306x
Tipy 5
Poslední tipující: Frr, Kapka, grázlík, CoT
Komentáře (2)
Komentujících (2)