Anotace: Ty vzácné, ztišené chvíle, kdy možno je zaslechnout papírové hlasy vlastní hlavy.
Ztiš svůj hlas
A ztiš i dech.
Zapomeň na rady sečtených roků
Vypusť chaosu přehradu
Svou mysl
A naslouchej
Papírovému křiku
Kdo by ho bral vážně?
Vítr ho vezme s sebou na nebe
Papírové přání, jedna tužba
A třeba volá na tebe.
Tohle bych mohla číst furt, moc pěkný :)
14.10.2018 19:03:19 | BentyTrye