Záchranný kruh
v oblasti všetkých oceánov
je iba nepatrným bodom
ďaleko od jediného ostrova
prienik farbami dní
je ako spev sirén
o štyroch ročných obdobiach
ktorý nikdy neskončí
naučím sa sama
byť sama sebou
nehľadať viac ostrov
rozlejem rozptýlenú myseľ
vo vodách všetkých oceánov
stanem sa obsahom hlbín
prenikavým výkrikom
pod tichou hladinou.