Pozor!
Rozšiřuje se obzor.
Skutečnosti se mění.
A nic jiného není.
Vida!
Den se s nocí střídá.
Vědomí bez prodlení.
A nic jiného není.
Hele!
Přítomnost mizí. Skvěle.
Absurdní celé dění.
A nic jiného není.
Nene!
Je rozpoznáno zřené.
Chybí jen vysvětlení.
A nic jiného není.
Běda!
Smysl se stále hledá.
Záměr je rozpomnění.
A nic jiného není.
(ref.)
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
Dynamická a chytrá! (Máš chytré múzy:-)
22.01.2019 00:10:28 | Kyška
díky :) snad mi ještě úplně neutekly, poslední dobou je nějak postrádám..
12.03.2019 23:57:38 | el sereno
ano, smysl se bude hledat stále
chápání je dar
neslouží ke zviditelnění dravců
tím nemyslím Tebe ;)
05.10.2018 08:18:54 | Móny