Jasný hlas... mluviti stříbro, mlčeti zlato (?)
:)
04.10.2018 20:48:17 | ARTeFakty X. Múzy
Ta myslenka mela byt o tom, ze samotna slova si muzeme vykladat jinak, protoze jen slysime jejich vyznam a neslysime pohnutku promlouvajiciho, ze ktere ji vyslovil, ten skutecny duvod. Je to vec, o ktere dost premyslim, snazim se nejak zachytit, tak nevim jestli se mi to podarilo ;)
05.10.2018 18:22:41 | Tzarga