Sbohem, má Hvězdo
Anotace: každý jistě pochopí, co tím chtěl "básník" říci
°
..září hvězda ze tvých vlasů
pod měsícem - stroužkem času
ploché nebe bez úsměvů
ni plakat už nedovedu
září slepě pronikavě
ne však na mě, na západ
mine srdce lehce hravě
v mléčné dráze chce tápat
proto sama s chladným větrem
a tmou - příliš drahým světlem
toulám se hledám v Koncích víru
zatímco tvá hvězda míří do vesmíru
Komentáře (2)
Komentujících (2)