v temnotách a tichu
člověk sám
vší tíhu by neunes
ještě že jsi v nás
že můžeme spolu nést
( navzdory vlastním
pochybám)
ty neslíbil jsi ráj
skrze svou vydanost
ukázal jsi cestu nám
na věčnost
pro plnost
neodhazujme své kříže
v temnotách a tichu
tobě odevzdejme
prahnoucímu svitu
v pravdivosti lásky
život přijímejme
tak se v tobě jednou
všichni pokloníme
Přečteno 328x
Tipy 21
Poslední tipující: Danger, Jort, Amonasr, Fany, Marcella, Philogyny1, Kett, Pamína, Frr, Dreamy, ...
Komentáře (8)
Komentujících (6)