na střechách holubí trus
a mně zas ujel autobus...
a jistě se tvářím
jako kakabus
( to je zas pěknej hnus )
přikován k dlažbě-
-na koberci spadaného
listí
ale dukátky vděku Komusi
mi v prázdných kapsách
jak kůstky horského orla
chrastí...
a proč ten strašnej začátek? variace na
... us
09.10.2018 20:37:07 | analfagot
...dneska jsem si na Sbazaru prohlížela zvon, který má srdce z kosti a píšou, krásný hlas...váhám... :)
08.10.2018 20:05:53 | Philogyny1
... ty máš dnes nějaké výročí? ...
... nebo den pouze pěkně výřečný ...
... pro čtení náročný ...
... ještě, že jsem do tebe blázen :-))) ...
08.10.2018 17:12:41 | Marcella