Oči zpívají monotonní blues,
o kousku nebe a bourbonu.
Píseň vyhrává svou duši.
A já zavřela oči.
To abych,
zapomněla svou tvář.
Předčítáš starý pamflet,
a čekáš na odpověď.
Kterou znáš.
A pak,
sbíráš mé slzy do kostky ledu,
-to aby ti zbyly na potom.