O prázdných kapsách
Anotace: lískáče mezi stoličkama :-)
slzy se válí
po tváři
grilovanýho ledu
na strništích
křepčí
nahatej vítr
Faunova láska
k Syrinx
je zmačkaná dumka
a mně zbyla
nezralá blumka
Přečteno 324x
Tipy 5
Poslední tipující: Frr, Anděl, Kapka
Komentáře (2)
Komentujících (2)