Vláda
Anotace: Hrátky se slovy.
Jednou moje tělo
zakopou na zahradě
a já budu se
tvářit děsně mladě
jako kluk
kterému paprsek z měsíce
po vlasech sjel
Teď jsem však tady
na Venuši
a líbám její plápolavé uši
Vzdávám se vlády
aniž bych tušil
zda jsem ji někdy měl
..
Přečteno 318x
Tipy 10
Poslední tipující: Frr, Tlachapoud, bogen, Kapka, ARTeFakty X. Múzy, JSJ, Nikita44
Komentáře (7)
Komentujících (5)