Joiarre
Ó, má paní,
Joiarre ti říkají
Ve vesnici.
A tam o tobě se povídá,
Že na šibenici budeš pověšena,
Že na šibenici budeš pověšena,
Tak zhasni svíci.
Nyní už k ničemu Ti není,
Ponoř se do krásného snění
A zapomeň na bolest a strach.
Ó, má paní, moje Joiarre,
Poslední přání své Ti posílám,
Bůh ví, že nejsem vrah,
Za něhož mne označili
A zač mne trápili a mučili
A zač dřív než Ty mám v plamenech zemřít.
Kéž mohl bych se dostat ven
A splnit Tobě každý sen,
Ale já nemám sílu ty dveře otevřít.
Ó, má paní, moje Joiarre,
Večer sežehne nás ohně žár,
A já i ty spolu budeme
Jen pár krátkých chvil na hranici,
Tak má paní rozsviť svící
Ať uzřím, kde tvá cela je.