Anotace: Není moje tahle básenka... omlouvám se za to, že jí sem dávám, napsal jí človíček, kterého si moc vážím, zdá se mi, že hodně říká, tak jí máte jen pro přečtení...
To je něco nádherného.Už při prvním řádku jsem se celá naježila a mí astrální přátelé co čtou mi přes rameno říkají "Bravo.Bravo."
11.02.2006 14:15:00 | Roko